Berita Baik! Supplemen Lengkap 3 Dalam 1 Untuk Hapuskan Sekaligus Masalah KULIT, RAMBUT & KUKU Dengan Hanya 1 Sachet Setiap Pagi Berkesan Seawal 7 Hari!

Tak percaya? Tonton video di bawah dan lihat bukti.

Antara hasil hebat mereka yang dah amalkan supplemen lengkap ini. Bayangkan anda juga dapat hasil yang sama!

DISCLAIMER / PENAFIAN: Ini hanya sebahagian testimoni dari pengguna yang dah berjaya selesaikan masalah kulit, rambut dan kuku mereka dengan lunalyra. Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu.

Anda Ada Masalah Macam Ni Kan?

Kulit Kering & Kusam?

Kulit Berjerawat?

Sunburn?

Kulit Kering & Kusam?

Kulit Berjerawat?

Kulit Sunburn?

Rambut Gugur?

Rambut Kelemumur & Berminyak?

Kuku Rapuh & Pecah?

Rambut Gugur?

Rambut Kelemumur & Berminyak?

Kuku Rapuh & Pecah?

Mesti Dah Give Up Cuba Macam Macam Cara Tapi Hasil Tak Sama Macam Yang Anda Nak, Kan?

Majoriti wanita akan gunakan cara di bawah untuk dapatkan kesan pantas.

DRIP INJECTION

Kesan pantas dari suntikan akan bagi banyak kesan buruk kepada pengguna dan mengandungi bahan kimia yang berbahaya.

RAWATAN RAMBUT

Rawatan rambut terlalu kerap boleh menganggu pertumbuhan rambut baru dan kesuburan kulit kepala. Harga mahal pulak tu.

PEDICURE & MANICURE

Rawatan kuku yang terlalu kerap boleh menyebabkan kerosakan permanent di permukaan dan dasar kuku.

Dah banyak anda berhabisan duit untuk cari produk yang boleh beri kesan yang anda mahukan, tapi still tak jumpa, kan?

Lebih-lebih lagi memang susah nak cari solution untuk selesaikan 3 masalah (kulit, rambut & kuku) dalam 1 produk.

Duit confirm banyak habis, tapi hasil belum tentu.

Nak tahu jalan penyelesaian yang paling mudah dan selamat untuk dapatkan…

KULIT, RAMBUT & KUKU CANTIK SERENTAK?

Memperkenalkan LUNALYRA!

No.1 di Malaysia untuk kecantikan KULIT, RAMBUT & KUKU cantik 3 dalam 1 sekaligus!

100% Syarikat Keluaran Bumiputera Islam, Kilang Muslim, Pengasas Muslim!
#BMF (Buy Muslim First)

MENGGUNAKAN ANTARA BAHAN BAHAN TERBAIK DUNIA

Mempunyai Ujian Klinikal (Clinical Study)

LunaLyra menggunakan sumber Astaxanthin keluaran AstaReal yang telah dipatenkan dan ia antara bahan terbaik di dunia.

Telah diuji secara klinikal 

TESTED & TRUSTED!

LunaLyra Mempunyai Lab Test Dan Terbukti Tidak Mengandungi Bahan Merbahaya!

Bukan tu je tau, Lunalyra juga dah terbukti HALAL!

Wow! Artis Pun Dah Ramai Consume Tau!

LunaLyra dah masuk TV1, TV AlHijrah, Kosmo Dan Yang Terbaru Masuk Dalam Metro!

KELEBIHAN LUNALYRA!

  • Membaiki kulit dari dalam secara semulajadi.
  • Membuatkan kulit lebih glowing dan cerah.
  • Melembapkan dan menganjalkan kulit.
  • Kulit lebih sihat dan bebas dari jerawat dan pigmentasi.
  • Menguatkan rambut dari akar agar lebih sihat dan bersinar.
  • Menyuburkan dan memperbaharui sel-sel rambut.
  • Rambut lebih sihat dan kuat.
  • Membantu menguatkan dan menyihatkan kuku.
  • Kuku nampak bersinar.
KENAPA PILIH LUNALYRA BERBANDING PRODUK LAIN?
  • Mudah, tak perlu bancuh.
  • Menggunakan teknologi “sublingual” iaitu direct kemam bawah lidah.
  • Kecil, mudah dibawa.
  • Hanya perlu koyak, tuang dan kemam.
  • Berbentuk serbuk, kesan lebih pantas berbanding produk jenis tablet dan jus.
  • Bahan 100% dari ekstrak buah-buahan dan hidupan laut dalam.
  • Tiada kolagen sintetik.
  • Tiada pewarna tambahan.
  • Selamat dimakan seawal usia 16 tahun.
SIAPA YANG PATUT CONSUME LUNALYRA?
  • Mereka yang nak kulit, rambut & kuku cantik serentak.
  • Mereka yang suka jimat, 1 produk boleh selesaikan 3 masalah.
  • Mereka yang nak memiliki kuku yang cantik & bersinar.
  • Mereka yang nak selesaikan masalah rambut gugur segera.
  • Mereka yang tak suka make up tebal, nak kulit glowing dan lembap sentiasa.

Produk ini mempunyai jaminan wang kembali 100% tanpa banyak soal

Kami sangat yakin LUNALYRA mampu selesaikan 3 masalah terbesar wanita ini serentak dalam 1 masa yang sama hanya dengan 1 jenis produk ini sahaja.

Sudah tiba masanya untuk anda katakan YA untuk kembali awet muda berseri seri KULIT, RAMBUT & KUKU dengan amalkan supplemen yang kaya bahan ‘natural’ antioksidan.

Oleh sebab itu, kami akan menjamin wang anda dikembalikan 100% tanpa soal sekiranya produk ini tidak dapat membantu anda dalam masa 30 hari.

KULIT, RAMBUT, KUKU (3 IN 1)

Paling best LunaLyra ni sebab dalam 1 produk boleh selesaikan 3 masalah serentak. So, dah tak payah bazir duit beli 3 produk berbeza lepas ni.

KEGUNAAN 30 HARI

Sekotak LunaLyra ada 30 sachet tau. Sehari makan 1 sachet. Jadi, sekotak tu boleh makan untuk 30 hari. Sangat berbaloi.

TAK PERLU BANCUH

Masalah ramai orang sekarang adalah malas bancuh. Leceh katanya. Jangan risau, LunaLyra tak perlu bancuh pun. Koyak sacet, tuang bawah lidah, dan kemam.

KECIL, MUDAH DIBAWA

Packaging LunaLyra ni kecil jer, comel pulak tuh. Boleh simpan dalam handbag. Letak dalam poket pun boleh. So, senang nak bawak pergi mana-mana.

Dah Terjual Lebih Daripada

0

Kotak Dalam Masa Berapa Bulan Jer!

Senang sangat cara consume Lunalyra. Tak perlu sudu kena bancuh air pun. Hanya koyak 1 sachet, tuang dan kemam jer bawah lidah! 

Betul Ke LunaLyra Ni Berkesan?

Tengok sendiri antara feedback mereka yang dah puas hati selepas consume LunaLyra ini. KULIT, RAMBUT & KUKU makin hari makin cantik sekaligus!

DISCLAIMER / PENAFIAN: Ini hanya sebahagian testimoni dari pengguna yang dah berjaya selesaikan masalah kulit, rambut dan kuku mereka dengan lunalyra. Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu.

HARI NI ADA BERITA BAIK UNTUK ANDA!

Jika anda order SEKARANG, kami berikan 4 Special Freegift & Freepostage PERCUMA!

Bonus-bonus ini diberikan hanya jika order di laman ini SAHAJA. Anda dapat semua bonus ini HANYA jika anda order sekarang.

Free Gift #1 Free Postage

Bernilai RM10

Free Gift #2 Make Up Bag
x 1

Bernilai RM15

Free Gift #3 Chiffon Scrunchy (Jumbo Size)
x 1

Bernilai RM10

Free Gift #4 Lunalyra Mini Clipper Set x 1

Bernilai RM10

Free Gift #5 Lunalyra Notebook (Special Edition)
x 1

Bernilai RM10

TAKUT DAH ORDER BARANG TAK SAMPAI? JANGAN RISAU, BARANG SAMPAI BARU BAYAR!

Anda boleh guna pilihan COD (Cash On Delivery). Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

  • Barang akan sampai dalam 1-5 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima.
  • Sila sediakan wang tunai yang mencukupi untuk dibayar pada posmen ketika barang sampai.
  • Anda akan menerima SMS daripada posmen sebelum mereka membuat penghantaran ke rumah anda.
  • Posmen akan menghubungi anda sebelum membuat penghantaran.

DAPATKAN SEBELUM TERLAMBAT!

Hours
Minutes
Seconds

Jom dapatkan SEKARANG pada harga 25% DISKAUN dan Special Freegift ini hari ini, klik button "Order Sekarang" di bawah untuk tempahan.

Ingat, promosi ini pasti akan tamat pada bila bila masa. Selepas ini, anda perlu bayar harga asal dan tiada bonus akan diberikan. 

BONUS LAGI!

Setiap belian juga kami senaraikan nama anda dalam kempen BELI & MENANG. Macam macam lagi hadiah best untuk dimenangi!

Tak Tahu Order Online? Sila Whatsapp Kami

Feedback happy customer lagi!

TIADA CAS PENGHANTARAN

100% Free Seluruh Malaysia.

JAMINAN KUALITI PREMIUM

Bahan-Bahan Yang Mempunyai Clinical Study.

BARANG SAMPAI BARU BAYAR

Boleh Order Dulu, Bayar Kemudian Kepada Posmen Ketika Barang Sampai. 100% Secure!

SOALAN LAZIM

Boleh. Wanita mengandung digalakkan untuk ambil LunaLyra selepas tiga bulan pertama kandungan. Untuk kepastian, disarankan untuk rujuk pada pakar kesihatan sebelum menggunakan produk ini.

Pagi sebelum sarapan atau malam sebelum tidur.

Untuk kesan pantas boleh ambil 2 sachet sehari. Untuk kekalkan kecantikan, boleh ambil 1 sachet sehari.

LunaLyra tidak perlu berdaftar dengan KKM kerana ia dikelaskan sebagai produk makanan (bukan kategori ubat-ubatan) dan TIDAK DIKAWAL oleh Pihak Berkuasa Kawalan Dadah (PBKD).

Tidak perlu. Tuang serbuk direct ke dalam mulut dan terus kemam. Ia akan meresap dengan pantas.

Bahan-bahan utama yang digunakan didalam produk mempunyai beberap ekstrak buah buahan seperti ekstrak kranberi, ekstrak blueberi, ekstrak grape seed, ekstrak acai beri, ascorbic acid dan ekstrak delima.

Kesan adalah berbeza bagi setiap individu. Namun, kami ada pelanggan yang dah mula nampak kesan seawal 7 hari.

LunaLyra 100% bebas daripada bahan kimia merbahaya kerana bahan-bahan adalah 100% dari ekstrak buah-buahan dan hidupan laut dalam.

LunaLyra berperisa blueberi dengan rasa masam manis yang sangat sedap.

Boleh. Kerana LunaLyra tidak mengandungi sebarang hormon dan tidak mengganggu hormon.

Kurangkan atau jarakkan pengambilan minuman yang berkafein, beralkohol dan berkarbonat untuk mendapat kesan pantas.

Proses postage mengambil masa 1-5 hari bekerja bergantung kepada lokasi penerima. Biasanya 1-3 hari dah sampai. Sekiranya barang masih belum sampai selepas 5 hari, mohon Whatsapp Customer Service kami di +60177330305.

LunaLyra © 2020. All Rights Reserved.
LOT. 59 & 60, JALAN GARUDA, ARAS 1, LARKIN SENTRAL, 80350 JOHOR BAHRU, JOHOR
Tel: +60177330305

Disclaimer:

“Facebook™️ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. The site abc.com is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners”

“Privacy Policy – Term & Conditions”